Kraamzorg
En nog zoveel meer...

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke zorg en service staan bij ons hoog in het vaandel. Uit ervaring is gebleken dat het prettig is om met een vaste kraamverzorgende te maken te hebben. Daarom streven wij ernaar dat de zorg de gehele kraamperiode door dezelfde kraamverzorgende wordt gegeven. Er verandert immers al genoeg!

Alle kraamverzorgenden die via Kraamzorg Zuiderzee werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg van zeer hoge kwaliteit.

De kraamverzorgende richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby.

Daarnaast neemt de kraamverzorgende de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

Het takenpakket van kraamverzorgende is afhankelijk van je eigen wensen. In overleg met kraamverzorgende bepaal je wat haar taken zullen zijn. Verder zal de kraamverzorgende je ruimschoots voorzien van adviezen en tips omtrent de voeding en verzorging van je baby. Je kunt met alle vragen over de bevalling en kraamtijd bij de kraamverzorgende terecht. De kraamverzorgende zorgt ervoor dat je na afloop van de kraamtijd de verzorging van je kindje vol vertrouwen kunt voortzetten.

© 2019 Kraamzorg Zuiderzee
menu