24 /7 bereikbaar op +31 (0) 6 42 41 05 69
Kraamzorg
En nog zoveel meer...

Kraamzorg en versoepeling van maatregelen

Blij zijn wij te kunnen melden dat de maatregelen rond het corona-virus kunnen versoepelen. Evengoed blijft de veiligheid van jou als cliënt, je gezin en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen de overheid, RIVM, de GGD en de brancheorganisatie van Kraamzorg.
De extra hygiëneregels blijven. Zo schudden wij bijvoorbeeld nog geen handen. Maar iets ruimer is de regeling rond de intake en het kraambezoek. We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan. Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan er tijdens de kraamweek één bezoeker komen als de kraamverzorgende er is.
Lees alle huidige maatregelen op onze website, Facebook en Instagram. Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.

Voorlichting

Over verschillende onderwerpen geven wij voorlichting. Al tijdens de zwangerschap kun je bij ons op de praktijk terecht voor de informatie over de bevalling en kraamtijd.

Bij Verloskundigen Zuiderzee geven ze eens in de 2 maanden een informatiebijeenkomst over de bevalling. De data zijn terug te vinden op het mededelingenbord in het Geboortecentrum Huizen. Voor meer info: verloskundigenzuiderzee.nl

Er vindt ook een workshop over aanstaand ouderschap van het CJG plaats in het Geboortecentrum Huizen. Zie: www.jggv.nl

Tevens geeft Denise Amdini als lactatiekundige goede voorbereidingscursussen over het geven van borstvoeding. Zij zal ervoor zorgen dat jullie met praktische en duidelijke informatie een goede start kunnen maken met het geven van borstvoeding.
Zie: www.bestestartborstvoedingcentrum.nl

© 2019 Kraamzorg Zuiderzee
menu